A l'últim número de la revista If... hi trobo una reflexió firmada per Alfons Cornella sobre la relació entre les noves eines i la voluntat de les persones. Cornella proposa un esquema dels moviments que espera veure: que la creativitat passi de la individualitat al grup mentre la productivitat passa del grup a l'individu.
De fet, aquesta visió se sosté en la convicció que són les persones les que poden transformar en valor les idees. Em sembla que he defensat aquí un enfocament semblant.
És un corrent molt estès i un dia n'hauré de donar més dades. Per ara hi afegeixo aquesta altra afirmació que he llegit a bokardo, un d'aquests 'desconeguts' a qui segueixo gràcies al RSS: "The one major idea behind the Del.icio.us Lesson is that personal value precedes network value.What this means is that if we are to build networks of value, then each person on the network needs to find value for themselves before they can contribute value to the network. In the case of Del.icio.us, people find value saving their personal bookmarks first and foremost. Allother usage is secondary."
Una d'aquestes persones que pel seu compte tenen la capacitat d'impulsar canvis de relleu és Jordi Graells. Fa tres mesos vaig dedicar un post a les activitats innovadores que ell impulsa al departament de Justícia: comparteixen amb tothom i des de la xarxa presentacions, calendari, vídeos... Ara ho explica en un article a la mateixa revista d'Infonomia.
Andrew Tate online university’ suffers breach: 800,000 users data exposed
-
Andrew Tate fans have been affected by a data breach after hackers targeted
the far-right influencer.
Fa 4 hores
2 comentaris:
Gràcies, Joan. No sé si tenim capacitat per impulsar "canvis de relleu", però ho intentem... Estic molt content de com ha quedat l'article a l'If d'Infonomia. A veure si us animeu a publicar comentaris a la versió electrónica de l'article, ja que ha desvetllat força interès. Salut!
Jordi
Publica un comentari a l'entrada