2/1/08

Explico el que aprenc

Quan escric aquí no pretenc explicar a ningú què hauria d'aprendre. Potser aquesta actitud té sentit en els mestres i professors (no n'estic segur) però no serviria de gaire en un bloc personal d'orientació professional. Més aviat busco el contrari: explicar el que aprenc. Compartir el que em crida l'atenció. I mirar d'oferir un exemple de "bona pràctica" (fer servir l'eina bloc per comunicar-me).

Amb cinc mesos d'escriptura i a prop del mig centenar de posts, m'adono que la intenció principal de gairebé tot el que he publicat era només aquesta: explicar el que aprenia.

Per això, trobo sentit a presentar-ne un resum en aquest primer post de l'any.

He intentat reflexionar sobre les eines que tot just començava a fer servir.

divulgant les eines

exposant la noció d'empresa 2.0


Amb una aproximació més periodística he intentat fer una certa crònica dels actes on he assistit per destacar el que hi he après.

le web 3

jornada de bones pràctiques de gestió del coneixement al departament de justícia

broadcat

conferencia de Sanchez Tabernero

8th European Conference on Knowledge Management


De tant en tant he exposat amb la màxima transparència algunes activitats que tenen lloc a l'empresa on treballo a més de conversar de forma pública amb uns quants dels seus directius, amb la intenció gens dissimulada d'animar aquestes persones a emprendre pel seu compte activitats semblants de comunicació cap enfora.

El que aprenia sobre les organitzacions em feia exposar mirades personals sobre el canvi que molts impulsem.

sobre les persones

sobre les eines

En conjunt, per tant, si em faig algun retret és l'escassetat d'apunts on la meva opinió sigui més present, sense temors, i si tinc alguna satisfacció té a veure amb la certesa que a algú li hagi estat d'utilitat com ho són per mi els blocs que miro de seguir. Per això trobo natural acabar amb una selecció dels blocs que m'ajuden.

consultoria artesana en red

otro blog +

alianzo

A més de tots els que hi ha a la columna esquerra. Aquest és un altre "servei" d'un bloc. Ha d'oferir enllaços d'interès que permetin continuar la navegació. Dedicar el temps adequat per millorar el blogroll és un bon propòsit d'inici d'any.

2 comentaris:

Julen Iturbe-Ormaetxe ha dit...

Pues espero que la ayuda te sea útil. Gracias por la recomendación. Un abrazo,
Julen

jnqm ha dit...

Gracias Julen
Respondo con retraso y me disculpo.
Pero quería esperar a tener tu consultoría en el blogroll... eso que quisiera mejorar pronto...

Y además hoy (21 enero) te cito para una presentación que me ha parecido interesante y provocadora...
un abrazo