3/9/07

Blocs a la televisió pública

La 2 ha obert no fa gaire un bloc (a més d’altres serveis que permeten enviar-hi vídeos i notícies). Caldrà veure com progressa però de moment la novetat contrasta amb el Canal 33, que va tancar el seu bloc fa uns mesos i que aleshores era l'únic d'una cadena on es parlava de programació.

En vaig parlar al primer post i ho hauré de fer més cops, perquè l’eina del bloc corporatiu a poc a poc va adquirint cert relleu en la televisió pública, on es fa evident que s’han de trobar altres maneres, més enllà de la mateixa pantalla, de comunicar-se amb els ciutadans.

Actualització (9 novembre 2007):
L'enllaç al bloc esmentat ja no funciona. El mantinc per no desvirturar el text tal com es va escriure però me n'adono avui, mentre redacto un altre post sobre aquest canal. Potser el bloc ha desaparegut conjuntament amb la secció que per fi ha donat lloc a un altre programa. També he de puntualitzar que es va presentar com a bloc de la cadena (això era en part novedós) però que actuava més com a secció (i això ja no és tan novedós).