22/7/11

Quatre anys

Quatre anys exactes són els que avui compleix aquest mitjà d’expressió personal. No era el primer cop que escrivia per a un blog. Ho vaig explicar aleshores.

Amb aquest, hauré escrit 318 apunts. Potser no és gaire però com que sé el temps que he dedicat a cadascun dels textos tinc la impressió que és bastanta feina feta.

Vaig començar molt enfocat cap a això que se’n deia “gestió del coneixement” i mirava de compartir lectures i aprenentatge. Quan vaig aterrar a la redacció del 3cat24, el blog es va convertir en una mena de quadern d’anotacions, el lloc ideal des d’on podia exposar a la vista de tothom el rerebotiga de l’ofici que reemprenia.

Des de fa unes quantes setmanes preparo un canvi important i ho faig amb un professional. Encara no en puc desvelar la identitat però m’està ajudant molt i confiem que després de l’estiu podrem ensenyar els resultats. Avanço només que abandonaré Blogger, una eina que m’ha anat de primera per començar però que ja no m’ofereix tot el que necessito.

No escric aquest blog per caçar lectors. De vegades algun apunt ha tingut una mica de ressò i tot sovint la majoria sobreviuen amb discreció. No m’ha obsessionat mai la mètrica, sempre he pensat que n’hi ha prou de fer les coses amb convicció i un punt de coherència.

Però no seria prou sincer si no reconegués que escric un blog perquè algú o altre el llegeixi. De manera que ara que anoto aquí breument aquest minúscul aniversari vull donar les gràcies a totes les persones que en algun moment o altre m’han llegit i, molt especialment, a tots els que han volgut deixar un comentari o s’hi han subscrit amb el codi RSS.

Gràcies a tots.

Continuem.

Hi ha més idees i projectes en marxa.

He anticipat una d'aquestes novetats amb un missatge al Twitter, aquest matí. Em sembla que ben aviat podré explicar més coses...


7 comentaris:

ismael peña-lópez ha dit...

I que sigui per molts anys més.

Celebro la que sembla que s'anuncia com una migració a casa i no de lloguer.

I, sobre la foto, sento la frivolitat però... més enllà del que s'hi diu, m'ha agradat molt la fotografia en sí mateixa :)

i.

Salvador Macip ha dit...

Feliç aniversari i endavant!

Miquel Saumell ha dit...

Janquim,
Et felicito pels quatre anys (jo no els faré fins al setembre) i, molt especialment, pels continguts del teu blog, sempre molt interessants. El teu blog m’ha ajudat a entendre moltes coses que abans desconeixia.

Dani ha dit...

Espero que et vagi bé el teu nou projecte. Segur que val la pena. Aquella idea aparentment esbojarrada de la que varem parlar fa temps també ha agafat forma. Demà a les 10 a Catalunya Ràdio, ja desvetllarem el secret. Moltes Gràcies per tot i seguim en contacte.

Unknown ha dit...

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

Over 160000 men and women are trying a simple and secret "liquids hack" to lose 1-2lbs every night in their sleep.

It is very easy and works every time.

This is how you can do it yourself:

1) Take a drinking glass and fill it with water half the way

2) Proceed to do this strange hack

so you'll be 1-2lbs lighter when you wake up!

KITS Technologies ha dit...

Very neat blog post.
MySql Admin training
MYSQL online training
MYSQL training
OBIEE online training
OBIEE training
Oracle 11g rac online training
Oracle 11g rac training
Oracle Access Manager online training
Oracle Access Manager training
Oracle ADF online training
Oracle Apps technical training
Oracle BPM online training

Erek Erek 2D ha dit...

Arti mimpi 2d 3d 4d abjad bergambar lengkap tafsir buku seribu mimpi disertai Erek Erek 2d binatang kode alam angka pelarian

Erek Erek 4D

Erek Erek Binatang 2D