6/5/09

Adéu last fm


Els dos últims anys he tingut una companyia molt agradable mentre treballava. Ara ens hem separat. Més ben dit: l’he deixat. Perquè, de cop i volta, volia cobrar.

Durant aquest temps, gairebé cada dia he escoltat la música de last-fm durant unes quantes hores cada dia. Si ho multiplico, són moltes hores de fidelitat. Moltes. Cada matí i cada tarda dels dies laborables durant dos anys.

He escoltat jazz però també altres tipus de música. I m’ha agradat.

Però, com se sap, last.fm ha canviat la seva política. Ara ja no és gratis. Bé, sí que és gratis. Però no a tots els països. Visc en un país dels que l’empresa va triar per cobrar als usuaris.

M’han enviat un correu recordant-me que la subscripció és barata. Només 3 euros al mes. Els he respost que no comptin amb mi. No sóc un fanàtic del “tot gratis”.


Entenc que hi ha serveis que s’han de cobrar. Però no aquest. I menys amb discriminació (els anglesos no paguen, nosaltres sí). Adéu, last.fm.

Si vull tenir música mentre treballo hauré de rumiar en altres opcions. Com ara spotify o l'amiga icat.fm.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I què em dius de treballar mentre escoltes música sorgida d'una andròmina del Juràssic (Sanyo, Sony, Grundig, ...)i fer zapping de dial: d'Icat Fm a Radio 3 de RNE, passant per RAC 105, ...?

jnqm ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.