27/1/09

La CCMA no adopta Lotus Connections... de moment

Alguna vegada he parlat aquí Lotus Connections, una suite d’eines que IBM ofereix a les empreses per facilitar els intercanvis i la participació dins les organitzacions. Fins i tot havia explicat que l’empresa on treballo tenia previst adoptar-la. Aquesta era una de les conseqüències del projecte “Connexió Corporació” que impulsava des de la desapareguda àrea corporativa de Gestió del Coneixement.

Des que vaig explicar que havia canviat de feina, m’ha semblat que no calia parlar més d’aquells projectes. Tinc l’opinió que tinc sobre la decisió presa però me la reservo. Si avui faig una mínima excepció a la norma de silenci que m’he imposat és per una sola raó: vaig dir aquí que Lotus Connections ja era un projecte de la casa i ara m’he assabentat que no és així i que, de moment, si més no, s’ha posposat la possible aplicació d’aquesta eina.


M’ha semblat que era un acte d’honestedat amb els lectors advertir-los que allò que vaig dir que passaria ara em sembla que no passarà.Queda esmenat.


SI T’HA INTERESSAT:

Primera menció de l’eina

3 comentaris:

Luis Benitez ha dit...

Do you know why they decided not to use Lotus Connections?

Anònim ha dit...

Janquim, al menys ens podries dir si aquesta decisió és una conseqüència més de la crisi, o si al darrera hi ha qüestions d’estratègia tecnològica o senzillament si això forma part de la desaparició de l’àrea corporativa de Gestió del Coneixement

jnqm ha dit...

Luis Benitez i anònim, lamento no poder respondre amb la precisió que demaneu, per ara (aquest blog NO és un lloc ofocial de la CCMA sinó un espai personal on de vegades explico coses de l'empresa on treballo).

Em sembla que té a veure amb decisions estratrègiques dels nous responsables a l'entorn tecnològic però diria que de moment és més un acte de "posposar sine die" que no una decisió de "no fer" això del LC.

També és cert que des de GdConeixement es podia incidir, intentar arguymentar, etc. i que ara això no hi és, però a mi em fa l'efecte que simplement té a veure amb un "canvi de CTO". Potser un dia es decidirià posar ebn marxa aquesta eina o una altra de similar... Ho ignoro, de veres. Si de cas, puc assumir el compromís que quan en sàpiga res (i ja que aquí n'hem parlat algunes vegades) hom compartiré al bloc.

Gràcies a tots dos per ser aquí i per participar amb opinions i preguntes... encara que no les sé respondre totes.