12/12/07

Nou portal informatiu de la CCMA

Faig un parèntesi en els posts sobre Le Web 3 de París perquè en Ferran Clavell m'informa per e-correu que ja s'ha obert el nou portal informatiu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en teoria el primer pas cap a la confluència dels serveis d'informació. Hi ha un espai amb participació dels usuaris. Ara s'haurà de veure com surt tot això. En tot cas, molts ànims a tot l'equip que hi treballa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El portal és magnífic. En canvi, el nom és críptic i cacofònic.

jnqm ha dit...

anònim
gràcies per opinar i dir-hi la teva.

crec que hi ha hagut força discussió, però el nom final és el que s'havia insinuat en l'entrevista que vaig fer a Jaume Masdeu (http://janquim.blogspot.com/2007/09/confluncia-dinformatius-la-ccrtv.html)
Si et sóc sincer, a mi el nom m'agrada. Trobo que està b é enllaçar amb la idea més potent que ara mateix hi ha d'informació continuada, el 3/24. I la meva opinió (que suposo que no serà compartida per tothom a la CCMA) és que l'emissora hauria de ser valenta i adoptar el mateix nom amb l'afegit que calgui per indicar que és una ràdio. Unir aquestes marques em sembla molt rellevant en el context de què solem parlar tots plegats en aquest bloc i d'altres on tractem assumptes similars.