1/9/08

Tardor interessant

El portal Catclàssica i el lloc web de la sèrie documental Els diaris de Pascal han estat seleccionats per la fase final dels Prix Europa, en la categoria que aplega la comunicació via internet (en diuen “Emerging Media").

El Festival Prix Europa, dirigit per Susanne Hoffmann, compta amb el suport del Consell d’Europa, el Parlament Europeu i la Fundació Cultural Europea i s’atorga en diverses categories de ràdio i televisió a més de la que ja he esmentat dedicada a internet.

Aquest apartat pretén reconeixer els projectes online que tinguin creativitat, visió i també responsabilitat pública.

Els premis, que celebren la seva 22a edició, tenen la particularitat que compten amb un jurat obert. És a dir que tots els delegats tenen dret a vot, després d’uns debats que s’allarguen uns quants dies a la ciutat de Berlin.

La discussió i les decisions d’aquest jurat compten amb la tutela d’uns coordinadors i aquest any m’han proposat que exerceixi aquesta funció en la categoria dels projectes d’internet, conjuntament amb Sabine Schade de l’ARD , col·laborant amb François Isak Smit-Löffler, que assisteix la direcció i amb qui ja vaig tenir ocasió de treballar les dues vegades que vaig formar part de l’organització de l’INPUT TV (aquí anotava l'assistència com a delegat a l'encontre del 2008).

Això vol dir que, si no canvia res, a finals d’octubre seré a la capital d’Alemanya, després d’assistir al II CIPE (com ja havia dit) i al seminari SociedadRed.

Em sembla una tardor amb compromisos molt interessants.